300 г креветок 150 г вершкового масла 400
г хлібців Зелень кропу для прикраси Лимонний сік , мелений мускатний горіх ,
мелений білий перець і сіль за смаком
Креветок
відварити , очистити і подрібнити за допомогою блендера разом з размягченним
вершковим маслом.
В отриману масу
всипати мускатний горіх , додати лимонний сік , посолити , поперчити , перемішати і охолодити. Готовий
паштет подати на стіл на хлібцях , прикрасивши зеленню кропу.
Паштет із креветок
300 г
королівських креветок 200 г копченого філе курки 100 г ріпчастої цибулі 100 г
відвареної моркви 200 г вершкового масла 50 г крекерів Зелень петрушки для
прикраси Мелена паприка , мелений білий перець і сіль за смаком
Креветок
відварити , очистити , з'єднати з нарубаним філе курки , цибулею , морквою ,
вершковим маслом і подрібнити за допомогою блендера.Отриману масу
посолити , поперчити , ретельно перемішати і охолодити.Готовий паштет
подати на стіл на крекерах , прикрасивши зеленню петрушки. Тільки
що ви переглянули паштет із креветок. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса і
ще Блюда из птицы і Блюда из рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий