воскресенье, 16 февраля 2014 г.

паштет із креветок


300 г креветок 150 г вершкового масла 400 г хлібців Зелень кропу для прикраси Лимонний сік , мелений мускатний горіх , мелений білий перець і сіль за смаком
Креветок відварити , очистити і подрібнити за допомогою блендера разом з размягченним вершковим маслом.
В отриману масу всипати мускатний горіх , додати лимонний сік , посолити ,  поперчити , перемішати і охолодити. Готовий паштет подати на стіл на хлібцях , прикрасивши зеленню кропу.
Паштет із креветок
300 г королівських креветок 200 г копченого філе курки 100 г ріпчастої цибулі 100 г відвареної моркви 200 г вершкового масла 50 г крекерів Зелень петрушки для прикраси Мелена паприка , мелений білий перець і сіль за смаком
Креветок відварити , очистити , з'єднати з нарубаним філе курки , цибулею , морквою , вершковим маслом і подрібнити за допомогою блендера.Отриману масу посолити , поперчити , ретельно перемішати і охолодити.Готовий паштет подати на стіл на крекерах , прикрасивши зеленню петрушки.  Тільки що ви переглянули паштет із креветок.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях:  Блюда из мяса і ще   Блюда из птицы  і Блюда из рыбы и морепродуктов   

Комментариев нет:

Отправить комментарий