300 г філе минтая 200 г тофу
100 г вершкового масла
200 г солоного філе сьомги
70 г зелені кропу
20 г зелені кінзи
20 г зелені естрагону
Лимон для прикраси
Мелений мускатний горіх , мелений
білий перець і сіль за смаком
Філе минтая
відварити , з'єднати з вершковим маслом , тофу і подрібнити за допомогою блендера. В отриману масу додати
нарізане філе сьомги , нашатковану зелень кропу ( 50 г) , кінзи і естрагону ,
мускатний горіх , посолити , поперчити , ретельно перемішати і охолодити.
Готовий паштет
подати на стіл , прикрасивши кружечками лимона і зелінню кропу. Тільки
що ви переглянули паштет з минтая. Рецепти приготування паштетів дивіться
ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса і
ще Блюда из птицы і Блюда из рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий