воскресенье, 16 февраля 2014 г.

Паштет з минтая


300 г філе минтая 200 г тофу
100 г вершкового масла
200 г солоного філе сьомги
70 г зелені кропу
20 г зелені кінзи
20 г зелені естрагону
Лимон для прикраси
Мелений мускатний горіх , мелений
білий перець і сіль за смаком
Філе минтая відварити , з'єднати з вершковим маслом , тофу і подрібнити  за допомогою блендера. В отриману масу додати нарізане філе сьомги , нашатковану зелень кропу ( 50 г) , кінзи і естрагону , мускатний горіх , посолити , поперчити , ретельно перемішати і охолодити.
Готовий паштет подати на стіл , прикрасивши кружечками лимона і зелінню кропу.  Тільки що ви переглянули паштет з минтая.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях:  Блюда из мяса і ще   Блюда из птицы  і Блюда из рыбы и морепродуктов   

Комментариев нет:

Отправить комментарий