Для
консервування відбираю тверді, трохи недостиглі абрикоси, ретельно мию їх
щіточкою з двох боків, проколюю виделкою (щоб не розтріскалися). Після цього
на дві хвилини занурюю їх в окріп, виймаю друшляком або дірчастою ложкою,
щільно складаю в підготовлені банки. Заливаю киплячим сиропом, кришку закатую і
виставляю в тепле місце на 8-10 годин. Сироп готую
так само, як на яблука, з розрахунку півкілограма цукру на трилітрову банку
ягід.
Смачний компот виходить, якщо абрикоси закрити разом з вишнями,
кількість цукру тоді можна трохи збільшити. Тільки
що ви переглянули компот
з абрикосів рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться
ще за наступними посиланнях:домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий