Стиглі
тверді яблука (Білий налив) ретельно помити, вичистити ножем чашечку (хвостик
залишити), щільно укласти в підготовлені банки; залити окропом на 2-3 хв і прикрити
стерилізованою кришкою. Після цього воду злити, відразу залити яблука киплячим
сиропом, закатати кришкою. Готову банку ретельно загорнути у газетний папір,
щільно закутати і залишити в теплому місці на 10-12 год.
Для приготування сиропу на трилітрову банку
яблук дати півкілограма цукру. Тобто на 4 л води 1 кг цукру. Запашні і красиві
будуть яблука, якщо до сиропу додати сік малини, порічок або вишень.
Так само готую компот із осінніх яблук, але їх
треба розрізати і вичистити середину.
Щоб банки не тріснули, коли заливаєте окропом, -
поставте їх на кінчик ножа. Тільки що ви переглянули компот з яблук.рецепт приготування..Рецепти приготування дивіться
ще за наступними посиланнях:домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий