4 яйця збити і з’єднати з 140 г
вершкового масла, розтертим зі склянкою цукру. Додати цедру з одного лимона, 1
склянку подрібнених горіхів, 600 г відвареної й потовченої картоплі й ретельно
перемішати. Масу викласти на змащене маслом деко завтовшки 2 см й запікати при
180°. Готовий корж нарізати на шматочки й посипати цукровою пудрою. Тільки
що ви подивилися рецепт приготування:печиво із картоплі.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий