4 яйця, 0,5 пакетика сухих дріжджів,
100 г борошна, 40 г какао-порошку, 300 г цукру, цедра 1 апельсина, полуниця для
прикраси, 200 г полуничного варення, 300 г сметани.
Збити жовтки
з 8 ст. л. води до однорідної маси. Всипати цукор, перемішати, додати борошно,
какао й цедру, додати збиті білки, а потім дріжджі. Випекти три коржі у формі
діаметром 24 см: кожен випікається приблизно ЗО хв. при температурі 180°. Два
охолоджених коржі просочити варенням і змастити кремом зі сметани, збитої з
цукром. Третій, верхній корж, прикрасьте сметанним кремом і полуницями. Тільки що ви подивилися: торт мулатка рецепт приготування.
Рецепти приготування тортів дивіться ще за
наступними посиланнями:
Комментариев нет:
Отправить комментарий