четверг, 13 февраля 2014 г.

торт мулатка рецепт


4 яйця, 0,5 пакетика сухих дріжджів, 100 г борошна, 40 г какао-порошку, 300 г цукру, цедра 1 апельсина, полуниця для прикраси, 200 г полуничного варення, 300 г сметани.
Збити жовтки з 8 ст. л. води до однорідної маси. Всипати цукор, перемішати, додати борошно, какао й цедру, додати збиті білки, а потім дріжджі. Випекти три коржі у формі діаметром 24 см: кожен випікається приблизно ЗО хв. при температурі 180°. Два охолоджених коржі просочити варенням і змастити кремом зі сметани, збитої з цукром. Третій, верхній корж, прикрасьте сметанним кремом і полуницями. Тільки що ви подивилися: торт мулатка рецепт приготування.
Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнями: 

Комментариев нет:

Отправить комментарий