среда, 19 февраля 2014 г.

Печеня по домашньому рецепт


Треба мати: 1 кг м'яса, 100 г жиру, 3 зубки часнику, 5 чайних ложок червоного меленого перцю, 6 чайних ло­жок борошна, 2 чайні ложки оцту, 6 склянок бульйону, 4 стручки червоного гіркого перцю, чорний перець, сіль.
Сало нарізуємо невеликими кубиками, підсмажуємо, шкварки виймаємо і кладемо м'ясо, нарізане невеликими кубиками. Обсмажуємо м’ясо до рум’яного кольору, до­даємо часник, сіль, чорний і червоний перець. Перемішу­ємо. Через дві хвилини додаємо борошно і знову добре перемішуємо. Вливаємо шість склянок гарячого бульйо­ну, оцет і кладемо стручки сухого червоного перцю. Туш­куємо на малому вогні дві години, час від часу помішуючи. Якщо печеня дуже густа, треба додати ще бульйону. Тільки що ви переглянули печеня по домашньому рецепт приготування.Рецепти приготування страв із м'яса дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий