Треба
мати: 1 кг м'яса, 100 г жиру,
3 зубки часнику, 5 чайних ложок червоного меленого перцю, 6 чайних ложок
борошна, 2 чайні ложки оцту, 6 склянок бульйону, 4 стручки червоного гіркого
перцю, чорний перець, сіль.
Сало нарізуємо невеликими кубиками, підсмажуємо,
шкварки виймаємо і кладемо м'ясо, нарізане невеликими кубиками. Обсмажуємо
м’ясо до рум’яного кольору, додаємо часник, сіль, чорний і червоний перець.
Перемішуємо. Через дві хвилини додаємо борошно і знову добре перемішуємо.
Вливаємо шість склянок гарячого бульйону, оцет і кладемо стручки сухого
червоного перцю. Тушкуємо на малому вогні дві години, час від часу помішуючи.
Якщо печеня дуже густа, треба додати ще бульйону. Тільки що ви переглянули печеня по домашньому рецепт приготування.Рецепти приготування страв із
м'яса дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда
из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий