среда, 19 февраля 2014 г.

Приготування буженини


Треба мати: шматок свинини, сало, часник, сіль, пе­рець.
Пропустити через м'ясорубку сало, а через часнико- давку - часник, додати сіль та перець за смаком. Перемі­шати. У підготовленому шматку свинини зробити ножем кілька надрізів і заповнити їх підготовленою сумішшю. Шматок зверху посолити, поперчити, витримати кілька годин на холоді, а потім смажити у духовці до готовності. Коли охолоне, буженину треба нарізати шматочками упоперек волокон. Тільки що ви переглянули рецепт
приготування буженини. Рецепти приготування страв із м'яса дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий