среда, 19 февраля 2014 г.

Домашня ковбаса приготування


Треба мати: вискоблені і промиті кишки для ковбас, сало та м’ясо, спеції. Кількість продуктів залежить від запланованої кількості порцій. На одну порцію слід пла­нувати 100-150 г м’яса.
Нарізати маленькими шматочками сало та м'ясо. Під­готувати прянощі. Підсушити лаврові листочки і насіння гірчиці. Розтерти їх у порошок. Пропустити через часни- кодавку часник. Притрусити сало та м’ясо прянощами з часником. Ретельно вимішати і наповнити вичищені й ви­миті кишки. Згорнути ковбаси у завиток і викласти на змащену жиром сковороду. Смажити у духовці з обох бо­ків. Не пересмажуйте, бо ковбаса буде суха. Тільки що ви переглянули домашня ковбаса рецепт приготування.
Рецепти приготування страв із м'яса дивіться ще за наступними посиланнях: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий