Треба
мати: вискоблені і промиті
кишки для ковбас, сало та м’ясо, спеції. Кількість продуктів залежить від
запланованої кількості порцій. На одну порцію слід планувати 100-150 г м’яса.
Нарізати маленькими шматочками сало та м'ясо. Підготувати
прянощі. Підсушити лаврові листочки і насіння гірчиці. Розтерти їх у порошок.
Пропустити через часни- кодавку часник. Притрусити сало та м’ясо прянощами з часником.
Ретельно вимішати і наповнити вичищені й вимиті кишки. Згорнути ковбаси у
завиток і викласти на змащену жиром сковороду. Смажити у духовці з обох боків.
Не пересмажуйте, бо ковбаса буде суха. Тільки що ви переглянули домашня ковбаса
рецепт приготування.
Комментариев нет:
Отправить комментарий