воскресенье, 9 февраля 2014 г.

торт горіховий рецепт


Тісто бісквітне: 4 яйця, склянка цукру, склянка борошна, пакетик ванільного цукру.
Крем: половина склянки молока, склянка цукру, 200 г вершкового масла, пакетик ванільного цукру.
Начинка між коржами: 2 білки, половина склянки цукру, ванільний цукор.
Приготування тіста: яйця збити з цукром, додати борошно, перемі­шати й випікати у формі для тортів.
Приготування крему: молоко з цукром кип’ятимо, охолоджуємо. Розм’якшене масло збиваємо, поступово додаємо охолоджене моло­ко з цукром, ванільний цукор.
Приготування начинки між коржами: добре охолодити білки, збити в піну, додати цукор, ванільний цукор і ще раз збити масу (доки не бу­де триматися на вінчику).
Готову масу класти чайною ложкою на деко, застелене пергамент­ним папером, і поставити в духовку. Підсушувати доти, доки маса не покриється шкіркою.
Приготування ТОРТА: бісквіт охолодити, розрізати на 2 пласти. Ко­жен змастити кремом, покласти окремо один від одного. На нижній пласт рівномірно викласти прошарок з білків. Накрити другим пластом з кремом. Після цього змастити весь торт кремом. На поверхні конди­терським мішечком зробити бордюр. Середину прикрасити підсмаже­ним і подрібненим арахісом, а з боків обсипати подрібненим на каво­молці й підсмаженим арахісом.Готовий торт поставити на 1-2 години в холодильник.Тільки що ви переглянули   торт горіховий рецепт приготування .Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий