Тісто бісквітне: 4 яйця, склянка цукру, склянка борошна, пакетик
ванільного цукру.
Крем:
половина склянки молока, склянка цукру, 200 г вершкового масла, пакетик
ванільного цукру.
Начинка між коржами: 2 білки, половина склянки цукру, ванільний цукор.
Приготування тіста: яйця збити з цукром, додати борошно, перемішати й
випікати у формі для тортів.
Приготування крему: молоко з цукром кип’ятимо, охолоджуємо. Розм’якшене
масло збиваємо, поступово додаємо охолоджене молоко з цукром, ванільний цукор.
Приготування начинки між коржами: добре охолодити білки, збити в піну, додати цукор,
ванільний цукор і ще раз збити масу (доки не буде триматися на вінчику).
Готову масу класти чайною ложкою
на деко, застелене пергаментним папером, і поставити в духовку. Підсушувати
доти, доки маса не покриється шкіркою.
Приготування ТОРТА: бісквіт
охолодити, розрізати на 2 пласти. Кожен змастити кремом, покласти окремо один
від одного. На нижній пласт рівномірно викласти прошарок з білків. Накрити
другим пластом з кремом. Після цього змастити весь торт кремом. На поверхні
кондитерським мішечком зробити бордюр. Середину прикрасити підсмаженим і
подрібненим арахісом, а з боків обсипати подрібненим на кавомолці й
підсмаженим арахісом.Готовий торт поставити на 1-2
години в холодильник. Тільки що ви переглянули торт горіховий рецепт приготування .Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий