200 г кореня селери 200 г качанів
міні- кукурудзи 200 г вершкового сиру 100 г ріпчастої цибулі 50 г моркви 1 зубчик
часнику 800 г піти. Кукурудза , стеблова селера ,
огірок , зелень петрушки для прикраси. Мелений білий перець і сіль за смаком
Корінь селери , моркву і кукурузу
стушкувати , з'єднати з цибулею , часником , сиром і подрібнити з поміщю блендера. Отриману масу посолити ,
поперчить , перемішати і помістити в холодільник на 40-60 хвилин.
Готовий паштет подати на стіл з
пітою , свіжими огірками , морквою
,кукурудзою і стебловим селерою , прикрасивши
зеленню петрушки. Тільки що ви переглянули паштет із
кукурузою.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за
наступними посиланнях: Блюда из мяса і ще Блюда из
птицы і Блюда из рыбы и морепродуктов і Блюда из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий