воскресенье, 16 февраля 2014 г.

Паштет із зеленого горошку


450 г свіжого зеленого горошку 150 г сирного сиру 100 г ріпчастої цибулі 30 г сметани  30 мл рослинного масла  20 г зелені петрушки 1 зубчик часнику 400 г житнього хліба. Мелений білий перець і сіль за смаком
Зелений горошок ( 400 г) бланшувати 4 хвилини і відкинути на друшляк. Цибулю і часник нашаткувати , обсмажити в рослинній олії до прозорості та добавить до горошку . Овочеву масу з'єднати зі сметаною , сиром і зеленню петрушки , подрібнити за допомогою блендера , посолити , поперчити і перемішати.
Готовий паштет подати на стіл на скибочках хліба , прикрасивши залишилися зеленим горошком.
Паштет із зеленого горошку з авокадо
500 г свіжого зеленого горошку 200 г авокадо 100 г цибулі-шалот 100 г вершкового сиру 100 г вершкового масла 20 г зелені кінзи 20 г зелені кропу 1 кг піти, зелень петрушки. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Зелений горошок бланшувати і подрібнити з мякотью авокадо, цибулею-шалот,сиром , вершковим маслом , зеленню кінзи і кропу. Отриману масу посолити , поперчити , перемішати і охолодити.
 паштет подати з скибочками піти, прикрасивши зеленню петрушки.
Паштет із зеленого горошку з ендівія
300 г зеленого горошку 300 г ендівія 100 г цибулі-шалот 100 г вершкового сиру 20 мл рослинного масла 800 г тостів. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Ендівій , тушкований зелений горошок , цибуля- шалот , рослинне масло і сир соединить і подрібнити
посолити , поперчити , перемішати і охолодити.  паштет подати   на тостах .  Тільки що ви переглянули паштет із зеленого горошку. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях:  Блюда из мяса і ще   Блюда из птицы  і Блюда из рыбы и морепродуктов і Блюда из круп, и макаронных изделий  

Комментариев нет:

Отправить комментарий