450
г свіжого зеленого горошку 150 г сирного сиру 100 г ріпчастої цибулі 30 г
сметани 30
мл рослинного масла 20
г зелені петрушки 1
зубчик часнику 400
г житнього хліба. Мелений
білий перець і сіль за смаком
Зелений горошок ( 400 г) бланшувати 4 хвилини і
відкинути на друшляк. Цибулю і часник нашаткувати , обсмажити в рослинній олії
до прозорості та добавить до горошку . Овочеву масу з'єднати зі сметаною , сиром і зеленню
петрушки , подрібнити за допомогою блендера , посолити , поперчити і перемішати.
Готовий паштет подати на стіл на скибочках хліба ,
прикрасивши залишилися зеленим горошком.
Паштет із зеленого горошку з авокадо
500 г свіжого зеленого горошку 200 г авокадо 100 г цибулі-шалот
100 г вершкового сиру 100 г вершкового масла 20 г зелені кінзи 20 г зелені кропу
1 кг піти, зелень петрушки. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Зелений горошок бланшувати і подрібнити
з мякотью авокадо, цибулею-шалот,сиром , вершковим маслом , зеленню
кінзи і кропу. Отриману масу посолити , поперчити , перемішати і охолодити.
паштет подати з скибочками піти, прикрасивши зеленню
петрушки.
Паштет із зеленого горошку з ендівія
300 г зеленого горошку 300 г
ендівія 100 г цибулі-шалот 100 г вершкового сиру 20 мл рослинного масла 800 г
тостів. Мелений білий перець і сіль
за смаком.
Ендівій , тушкований зелений
горошок , цибуля- шалот , рослинне масло і сир соединить і подрібнити
посолити , поперчити , перемішати
і охолодити. паштет подати на тостах . Тільки що ви
переглянули паштет із зеленого горошку. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за
наступними посиланнях: Блюда из мяса і ще Блюда из
птицы і Блюда из рыбы и морепродуктов і Блюда
из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий