300 г
яловичини 100 г шпику 100 г ріпчастої цибулі 150 г вершкового масла Чорний
перець горошком і зелень для прикраси.
Мелений чорний
перець і сіль за смаком.
Яловичину відварити і двічі пропустити через м'ясорубку
разом з цибулею.В отриману масу додати розм'якшене вершкове масло , посолити ,
поперчити , добре перемішати і розкласти по формочках шарами , додаючи нарізаний
кубиками шпик , після чого помістити в холодільник на 40-50 хвилин.Готовий паштет подати на
стіл , прикрасивши зеленню і горошинами чорного перцю. Тільки що ви переглянули рецепт приготування паштет з яловичини зі шпиком.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними посиланнях Блюда из мяса і ще Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий