воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Паштет з яловичини зі шпиком


300 г яловичини 100 г шпику 100 г ріпчастої цибулі 150 г вершкового масла Чорний перець горошком і зелень для прикраси. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Яловичину відварити і двічі пропустити через м'ясорубку разом з цибулею.В отриману масу додати розм'якшене вершкове масло , посолити , поперчити , добре перемішати і розкласти по формочках шарами , додаючи нарізаний кубиками шпик , після чого помістити в холодільник на 40-50 хвилин.Готовий паштет подати на стіл , прикрасивши зеленню і горошинами чорного перцю.Тільки що ви переглянули рецепт приготування паштет з яловичини зі шпиком.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними посиланнях Блюда из мяса і ще  Блюда из птицы



Комментариев нет:

Отправить комментарий