суббота, 1 февраля 2014 г.

как делать печеночный паштет


ПАШТЕТ ІЗ КУРИНОЇ ПЕЧІНКИ з чебрецем
500 г курячої печінки 200 г вершкового масла 100 г яловичого кісткового мозку 100 г ріпчастої цибулі 50 мл вершків 20 г сушеної зелені чебрецю 20 мл рослинного масла 1 кг багета
Свіжа зелень чебрецю для прикраси Мелена білий перець і сіль за смаком. Курячу печінку обсмажити в рослинній олії і розтерти в пюре разом з відвареним кістковим мозком , розм'якшеним вершковим маслом , вершками , нашинкованним цибулею і сушеної зеленню чебрецю. Отриману масу посолити , поперчити , ретельно перемішати і помістити в холодильник на 1 годину. Паштет подати на стіл на шматочках багета , прикрасивши  зеленню чебрецю.Тільки що ви переглянули как делать печеночный паштет. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий