ПАШТЕТ ІЗ КУРИНОЇ ПЕЧІНКИ з чебрецем
500 г курячої
печінки 200 г вершкового масла 100 г яловичого кісткового мозку 100 г ріпчастої
цибулі 50 мл вершків 20 г сушеної
зелені чебрецю 20 мл рослинного масла 1 кг багета
Свіжа зелень
чебрецю для прикраси Мелена білий перець і сіль за смаком. Курячу печінку
обсмажити в рослинній олії і розтерти в пюре разом з відвареним кістковим
мозком , розм'якшеним вершковим маслом , вершками , нашинкованним цибулею і
сушеної зеленню чебрецю. Отриману масу
посолити , поперчити , ретельно перемішати і помістити в холодильник на 1
годину. Паштет подати на стіл на шматочках багета , прикрасивши зеленню чебрецю.Тільки що ви переглянули как делать печеночный паштет. Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий