(СО СВИНИНОЮ)
Телятину
і свинину відварити. Печінку нарубати і стушити в рослинному маслі.
Підготовлені
інгредієнти і цибулю подрібнити за поміщю блендера , додати
вимочену в молоці булку , розм'якшене вершкове масло , посолити , поперчить ,
ретельно перемішати , викласти у форму і охолодити. Готовий
паштет подати на стіл на скибочках хліба , прикрасивши кружечками редису і
зеленню петрушки.
200 г свинини
200 г яловичої печінки
200 г вершкового масла
100 г ріпчастої цибулі
50 г пшеничного булки
20 мл рослинного масла
100 мл молока
400 г пшеничного хліба
Редис і зелень петрушки для прикраси
Мелений чорний перець і сіль за смаком
ПАШТЕТ З ТЕЛЯТИНИ
500 г яловичини 200 г в'ялених помідорів 100 г цибулі-шалот 100 г
відвареної моркви 200 вершкового масла 800 г батона. Зелень кропу для прикраси.
Мелений мускатний горіх , каррі , мелений білий перець і сіль за смаком.
Телятину відварити , з'єднати
з в'яленими помідорами , морквою , цибулею-шалот , разм'якшенним вершковим
маслом і подрібнити за допомогою блендера.
В отриману масу всипати
мускатний горіх , карри , посолити , поперчити , добре перемішати і охолодити.
Готовий паштет подати на стіл
на скибочках батона , прикрасивши зеленню петрушки.
ПАШТЕТ З ТЕЛЯТИНИ
(із солодким перцем)
500
г телятини
500
г червоного солодкого перцю 200 г вершкового масла 100 г ріпчастої цибулі 800 г
батона
Лук-
порей , зелень м'яти і перець чилі для прикраси Мелена білий перець і сіль за
смаком
Телятину
відварити. Солодкий перець запекти в духовці і очистити від шкірки. Ріпчасту
цибулю нарубати . Підготовлені інгредієнти подрібнити в блендері вместе з розм'якшеним вершковим маслом , посолити , поперчити , добре перемешать і прибрати в холодильник на
1 годину.Готовий паштет подати на стіл на
скибочках батона , прикрасивши зеленню
м'яти , нашинкованою
цибулею - пореєм і стручками перцю чилі.Тільки що ви переглянули рецепт приготування паштет з телятини.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнях Блюда из мяса і ще Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий