воскресенье, 16 февраля 2014 г.

Суп с тефтелями и грибами


Фарш яловичий - 200 г , цибуля - 1 шт. , Часник - 1-2 зуб. , Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. л . , яйце - 1 шт. , перець чорний мелений , сіль , горошок консервований – 0,5 банки , вода - 3 л , картопля - 4 шт. , морква - 1 шт. , шампіньон - 200 г , лавровий лист , рослинне масло -
 3 ст. л .
Тефтелі : фарш , цибулю , товчений часник , крохмаль , сіль , перец , яйце перемішуємо і вологими руками скачуємо маленькі кульки.Нарізані скибочками гриби , дрібно нарізану цибулю , терту моркву, товчений часник кладемо на сковороду з розпеченим маслом і злегка обсмажуємо.
Заливаємо овочі та гриби гарячою водою , доводим до кипіння , кладемо нарізану соломкою картофель , доводимо до кипінняня , кладемо тефтелі і варим на слабкому вогні 10 хв . За 2 хвилини до готовності кладемо в суп консервований горошок , лавровий лист , солимо.Тільки що ви переглянули рецепт приготування: Суп с тефтелями и грибами.Рецепти приготування супів дивіться ще за наступними посиланнях:Первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий