Фарш яловичий - 200 г , цибуля - 1 шт. , Часник - 1-2 зуб. ,
Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. л . , яйце - 1 шт. , перець чорний мелений , сіль
, горошок консервований – 0,5 банки , вода - 3 л ,
картопля - 4 шт. , морква - 1 шт. , шампіньон - 200 г , лавровий
лист , рослинне масло -
3 ст. л .
Тефтелі : фарш , цибулю
, товчений часник , крохмаль , сіль , перец , яйце перемішуємо і вологими
руками скачуємо маленькі
кульки.Нарізані скибочками
гриби , дрібно нарізану цибулю , терту моркву, товчений часник кладемо на
сковороду з розпеченим маслом і злегка обсмажуємо.
Заливаємо
овочі та гриби
гарячою водою , доводим до кипіння , кладемо нарізану соломкою картофель ,
доводимо до кипінняня , кладемо тефтелі і варим на слабкому вогні 10 хв . За 2
хвилини до готовності кладемо в суп консервований горошок , лавровий
лист , солимо. Тільки що ви переглянули рецепт приготування: Суп с
тефтелями и грибами.Рецепти приготування супів дивіться ще за наступними
посиланнях:Первые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий