Паштет з курячої печінки з горіхами
500 г курячої печінки 100 г шпику 50 г
вершкового масла 100 г ріпчастої цибулі 100 г ядер волоських горіхів Соєвий
соус і зелень петрушки для прикраси. мелений мускатний горіх
, мелений чорний перець і сіль за смаком Курячу
печінку обсмажити в розтопленому шпику з посічений цибулею і відразу ж
подрібнити за допомогою блендера разом з вершковим маслом і
волоськихми горіхами (залишивши небагато для прикраси) .В отриману масу всипати
мускатний горіх , посолити , поперчити , добре перемішати , розкласти по
формочках і охолодити.Паштет подати на стіл , полив соєвим соусом і украсив
зеленню петрушки і залишилися волоськими орехами . Тільки що ви переглянули паштет из печени курицы рецепт приготовления.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними посиланнях Блюда из птицы.
Комментариев нет:
Отправить комментарий