суббота, 1 февраля 2014 г.

паштет из печени курицы рецепт


Паштет з курячої печінки з горіхами
500 г курячої печінки 100 г шпику 50 г вершкового масла 100 г ріпчастої цибулі 100 г ядер волоських горіхів Соєвий соус і зелень петрушки для прикраси. мелений мускатний горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком Курячу печінку обсмажити в розтопленому шпику з посічений цибулею і відразу ж подрібнити за допомогою блендера разом з вершковим маслом і волоськихми горіхами (залишивши небагато для прикраси) .В отриману масу всипати мускатний горіх , посолити , поперчити , добре перемішати , розкласти по формочках і охолодити.Паштет подати на стіл , полив соєвим соусом і украсив зеленню петрушки і залишилися волоськими орехами .Тільки що ви переглянули паштет из печени курицы рецепт приготовления.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними посиланнях  Блюда из птицы.

Комментариев нет:

Отправить комментарий