500 г
яловичини 100 г ріпчастої цибулі 100 г відвареної моркви 200 г вершкового масла
5 г столової гірчиці 100 г ядер фундука 800 г грінок Огірки та зелень петрушки для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком
Яловичину відварити , нарізати шматочками і подрібнити за
допомогою блендера разом з вершковим маслом. В
отриману масу додати нарізану маленькими кубиками моркву , нашинковану цибулю ,
гірчицю , подрібнений фундук і мускатний горіх , посолити , поперчити ,
перемішати і охолодити. Готовий паштет подати на стіл на грінках , прикрасивши
кружечками свіжих огірків і зеленню. Тільки що ви переглянули рецепт приготування паштет з яловичини.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними
посиланнях Блюда
из мяса і ще Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий