воскресенье, 2 февраля 2014 г.

Паштет з яловичини


500 г яловичини 100 г ріпчастої цибулі 100 г відвареної моркви 200 г вершкового масла 5 г столової гірчиці 100 г ядер фундука 800 г грінок Огірки та зелень петрушки для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком
Яловичину відварити , нарізати шматочками і подрібнити за допомогою блендера разом з вершковим маслом. В отриману масу додати нарізану маленькими кубиками моркву , нашинковану цибулю , гірчицю , подрібнений фундук і мускатний горіх , посолити , поперчити , перемішати і охолодити. Готовий паштет подати на стіл на грінках , прикрасивши кружечками свіжих огірків і зеленню.Тільки що ви переглянули рецепт приготування паштет з яловичини.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними посиланнях Блюда из мяса і ще  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий