среда, 19 февраля 2014 г.

Борщ з карасями


Треба мати: 400 г картоплі, 500 г смажених карасів, 200 г сушених грибів, 0,5 склянки квасолі, по одному ко­реню моркви, петрушки, цибулину, 250 г буряків, склянку бурякового квасу, ложку смаженого борошна,. Сіль, пе­рець, лавровий лист - за смаком.
Сушені гриби замочити у воді, зварити до готовності. Відвар відцідити, а гриби нарізати соломкою. Півсклянки квасолі зварити до готовності. Моркву, петрушку і цибу­лю нарізати і обсмажити. Буряки нашаткувати і протуш­кувати з томатом та склянкою бурякового квасу до напів- готовності. У киплячий грибний бульйон засипати буря­ки, нарізану шматочками сиру картоплю, зварені гриби, квасолю з відваром, столову ложку підсмаженого бо­рошна, лавровий лист і духмяний перець. Посолити і ва­рити на середньому вогні до готовності овочів. У майже готовий борщ покласти підсмажені карасі і на помірному вогні проварити 5 хв., розлити в тарілки і кожну порцію притрусити посіченою зеленню петрушки та кропу. Тільки що ви переглянули рецепт Борщ з карасями. Рецепти приготування борщу дивіться ще за наступними посиланнях:   первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий