Треба
мати: 400 г картоплі, 500 г
смажених карасів, 200 г сушених грибів, 0,5 склянки квасолі, по одному кореню
моркви, петрушки, цибулину, 250 г буряків, склянку бурякового квасу, ложку
смаженого борошна,. Сіль, перець, лавровий лист
- за смаком.
Сушені гриби замочити у воді, зварити до готовності.
Відвар відцідити, а гриби нарізати соломкою. Півсклянки квасолі зварити до
готовності. Моркву, петрушку і цибулю нарізати і обсмажити. Буряки нашаткувати
і протушкувати з томатом та склянкою бурякового квасу до напів- готовності. У
киплячий грибний бульйон засипати буряки, нарізану шматочками сиру картоплю,
зварені гриби, квасолю з відваром, столову ложку підсмаженого борошна,
лавровий лист і духмяний перець. Посолити і варити на середньому вогні до
готовності овочів. У майже готовий борщ покласти підсмажені карасі і на
помірному вогні проварити 5 хв., розлити в тарілки і кожну порцію притрусити
посіченою зеленню петрушки та кропу. Тільки що ви переглянули рецепт Борщ з карасями. Рецепти
приготування борщу дивіться ще за наступними посиланнях: первые
блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий