вторник, 11 февраля 2014 г.

святковий торт рецепт


Треба мати: 1,5 склянки пшеничного борошна, 2 яй­ця, 200 г сметани, 200 г цукру, 1 чайну ложечку соди, 0,5 банки згущеного молока.
Для крему, 0,5 банки згущеного молока, 200 г верш­кового масла.
Цукор, яйця, сметану, 0,5 банки згущеного молока, погашену оцтом соду перемішати до однорідної маси, додати борошно і замісити тісто. Розділити його на дві частини і сформувати два коржі. Випікати у гарячій духовці 20 хв.
Готуємо крем: згущене молоко збиваємо з м’яким маслом. Коржі змащуємо кремом. Залишаємо торт на кілька годин, щоб просяк, зверху прикрашаємо за своїми вподобаннями.
Порада господиням, які готують торт: збивати мас­ло для крему бажано на льоду. Замінити масло можна якісним маргарином (спред) повністю або частково. У масляний крем можна додавати смакові добавки і харчові барвники. їх треба вводити в крем у самому кінці його збивання.Тільки що ви переглянули   cвятковий торт рецепт приготування .Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий