Треба мати: 1,5
склянки пшеничного борошна, 2 яйця, 200 г сметани, 200 г цукру, 1 чайну
ложечку соди, 0,5 банки згущеного молока.
Для крему, 0,5
банки згущеного молока, 200 г вершкового масла.
Цукор, яйця, сметану, 0,5 банки згущеного молока,
погашену оцтом соду перемішати до однорідної маси, додати борошно і замісити
тісто. Розділити його на дві частини і сформувати два коржі. Випікати у гарячій
духовці 20 хв.
Готуємо крем: згущене молоко
збиваємо з м’яким маслом. Коржі змащуємо кремом. Залишаємо торт на кілька
годин, щоб просяк, зверху прикрашаємо за своїми вподобаннями.
Порада господиням, які готують торт: збивати масло
для крему бажано на льоду. Замінити масло можна якісним маргарином (спред)
повністю або частково. У масляний крем можна додавати смакові добавки і харчові
барвники. їх треба вводити в крем у самому кінці його збивання. Тільки що ви переглянули cвятковий
торт рецепт приготування .Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий