Треба мати: 16
паличок сиру моцарелла або брусочок плавленого м’якого сиру розрізати вздовж
на три частини, 0,5 склянки борошна, 2 яйця, 3 столових ложки молока, 0,5
склянки панірувальних сухарів, 1 столову ложку сухої петрушки, рафіновану олію
для смаження.
Висипати борошно у миску. В окремій тарілці
збити яйця з молоком. Панірувальні сухарі змішати з сухою зеленню петрушки.
Кожний шматочок сиру обкачати у борошні, а потім у суміші яєць і молока, після
чого обкачати у панірувальних сухарях. Викласти сирні палички на деко і
поставити в холодильник на ЗО хв.
На великій сковороді розігріти олію, викласти на
сковороду сирні палички і смажити на середньому вогні до рум’яної шкоринки.
Потім перевернути і смажити ще 2 хв. Викласти палички на паперовий рушник, щоб
стік зайвий жир, і зразу подавати до столу. Тільки що ви переглянули сир запечений . Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий