понедельник, 10 февраля 2014 г.

Сир.запечений


Треба мати: 16 паличок сиру моцарелла або брусо­чок плавленого м’якого сиру розрізати вздовж на три частини, 0,5 склянки борошна, 2 яйця, 3 столових лож­ки молока, 0,5 склянки панірувальних сухарів, 1 сто­лову ложку сухої петрушки, рафіновану олію для сма­ження.
Висипати борошно у миску. В окремій тарілці збити яйця з молоком. Панірувальні сухарі змішати з сухою зеленню петрушки. Кожний шматочок сиру обкачати у борошні, а потім у суміші яєць і молока, після чого об­качати у панірувальних сухарях. Викласти сирні па­лички на деко і поставити в холодильник на ЗО хв.
На великій сковороді розігріти олію, викласти на ско­вороду сирні палички і смажити на середньому вогні до рум’яної шкоринки. Потім перевернути і смажити ще 2 хв. Викласти палички на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир, і зразу подавати до столу.Тільки що ви переглянули   сир запечений . Рецепти приготування  дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий