вторник, 11 февраля 2014 г.

торт наполеон рецепт очень вкусный


Треба мати: 3 склянки борошна, 200 г вершкового масла, 1 склянку води, 1 столову ложку оцту, 0,5 чай­ної ложечки солі.
Для крему: 1 літр молока, 200 г масла, 1 столову ложку борошна, 0,5 склянки цукру, 5 жовтків.
Змішуємо воду, оцет, сіль і борошно. Вимішуємо тісто. Ділимо його на три рівні частини. Потім кож­ний шматок ділимо на 6 частин. Розкачуємо коржі, змащуємо їх м’яким маслом. Далі кожний корж скручуємо трубочкою, накриваємо харчовою плівкою або пакетом і залишаємо на одну годину в холо­дильнику. Розкачуємо охолоджені трубочки у коржі. Цю дію повторюємо двічі. Випікаємо тоненькі коржі у гарячій духовці, щоб зарум’янилися. Перед випі­канням бажано кілька разів проткнути їх виделкою.
Готуємо крем: у каструлю з гарячим молоком, що стоїть на малому вогні, при безперервному помішу­ванні додаємо масло, цукор, жовтки і борошно. Вари­мо до загустіння, безперервно помішуючи. Якщо бої­теся, що крем підгорить, поставте його на водяну ба­ню, тобто, меншу каструлю з кремом слід поставити у більшу каструлю з киплячою водою.
Коли крем трохи охолоне, треба ним рівномірно змастити коржі. Залишити на ніч у прохолодному міс­ці, щоб коржі просякли кремом. Зверху торт прикра­сити подрібненими горіхами, цукатами тощо. Тільки що ви переглянули  Торт наполеон рецепт очень вкусный.Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях:

Комментариев нет:

Отправить комментарий