Треба
мати: 3 склянки борошна, 200
г вершкового масла, 1 склянку води, 1 столову ложку оцту, 0,5 чайної ложечки
солі.
Для
крему: 1 літр молока, 200 г
масла, 1 столову ложку борошна, 0,5 склянки цукру, 5 жовтків.
Змішуємо воду, оцет, сіль і борошно. Вимішуємо
тісто. Ділимо його на три рівні частини. Потім кожний шматок ділимо на 6
частин. Розкачуємо коржі, змащуємо їх м’яким маслом. Далі кожний корж скручуємо
трубочкою, накриваємо харчовою плівкою або пакетом і залишаємо на одну годину в
холодильнику. Розкачуємо охолоджені трубочки у коржі. Цю дію повторюємо двічі.
Випікаємо тоненькі коржі у гарячій духовці, щоб зарум’янилися. Перед випіканням
бажано кілька разів проткнути їх виделкою.
Готуємо крем: у каструлю з гарячим молоком, що стоїть на
малому вогні, при безперервному помішуванні додаємо масло, цукор, жовтки і
борошно. Варимо до загустіння, безперервно помішуючи. Якщо боїтеся, що крем
підгорить, поставте його на водяну баню, тобто, меншу каструлю з кремом слід
поставити у більшу каструлю з киплячою водою.
Коли
крем трохи охолоне, треба ним рівномірно змастити коржі. Залишити на ніч у
прохолодному місці, щоб коржі просякли кремом. Зверху торт прикрасити
подрібненими горіхами, цукатами тощо. Тільки що ви переглянули Торт наполеон рецепт очень вкусный.Рецепти
приготування тортів дивіться ще за
наступними посиланнях:
Комментариев нет:
Отправить комментарий