суббота, 1 февраля 2014 г.

ПАШТЕТ ІЗ РЯБЧИКА


500 г філе рябчиків
200 г вершкового масла
100 г ріпчастої цибулі
50 г маслин
30 г цедри лимона
30 мл рослинного масла
50 г зелені кінзи
30 г зелені кропу
500 г сирних паличок
Лимон для прикраси
Мелений чорний перець і сіль
за смаком
Філе рябчиків нарізати , обсмажити з посічений цибулею в рослинному масле і подрібнити за допомогою блендера в пюре. Отриману масу з'єднати з маслом , цедрою лимона , зеленню кінзи ( 20 г) і кропу ( 10 г). Все ще раз подрібнити в блендері. Додати нарізані маслини , посолити , поперчити , перемішати і охолодити. Готовий паштет подати на стіл з сирними паличками прикрасивши зеленню, що залишилася і кружечком лимона.Тільки що ви переглянули рецепт приготування паштет із рябчика.Рецепти приготування паштетов дивіться ще за наступними посиланнях  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий