понедельник, 13 января 2014 г.

торт з меду і сметани

Для приготування торта з меду і сметани Треба мати: 4 склянки борошна, 2 столові ложки вершко­вого масла, 2 столові ложки меду, одну склянку цукру. 2 яй­ця, 2 чайні ложечки горілки, 2 чайні ложечки соди, сіль - на кінчику ножа.
Для крему треба мати: 1 л сметани, 1,5 склянки цукру та 1 пакетик ванільного цукру.  Для приготування торта з меду і сметани необхідно:  Масло, мед і цукор, постійно помішуючи, довести до кипіння на помірному вогні. Додати горілку, сіль та соду. Коли маса почне дуже пінитись, зняти з вогню й дати тро­хи охолонути. З’єднати з яйцями та борошном. Вимісити м'яке тісто. Розділити на 4-5 частин, розкачати коржі та випікати їх на деці, змащеному маслом і посиланому бо­рошном.Крем готуємо так: сметану збиваємо з цукром і додаємо ванільний цукор.Коли коржі охолонуть, їх треба змастити кремом. Торт прикрасити гроном червоної калини.
Смачного всім!
Тільки що ви переглянули торт з меду і сметани рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий