понедельник, 13 января 2014 г.

як робити піцу

Щоб робити піцу для тіста треба мати: 2 склянки борошна, 170 мл молока, 100 г олії, одну столову ложку розпушувача для тіста (або од­ну чайну ложечку соди, погашеної оцтом). Для начинки треба мати: 500 г твердого сиру; цибулину 200 г томатної пасти, 200 г копченостей, три варених яиц 200 г грибів, помідор, зелень кропу.Щоб робити піцу треба :Молоко й олію змішати, додати борошно й розпушувач Замісити тісто. Форму для торта чи глибоку сковороду змастити олією. Дно і боки ємності вистелити тістом. Після того викладаємо начинку: 1 -й шар - чверть кількості терто­го сиру; 2-й шар - нарізана тонкими кружечками цибулина: 3-й шар - подрібнений кріп; 4-й шар - 100 г томатної пас­ти; 5-й шар - тоненькі шматочки копченостей; 6-й шар - чверть кількості тертого сиру: 7-й шар - подрібнені яйця; 8-й шар - підсмажені на олії гриби; 9-й шар - залишок то­матної пасти; 10-й шар - залишок тертого сиру; 11-й шар - подрібнений помідор.Зверху все посипаємо подрібненою зеленню. Торт-піцу накрити фольгою. Запікати в гарячій духовці 30-40 хв.Тільки що ви переглянули як робити піцу рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: пицца, паста,роллы

Комментариев нет:

Отправить комментарий