Для приготування коропа,запеченого у фользі Треба
мати: одного середнього розміру коропа. 2-3 картоплини,
один лимон, одну велику цибулину, головку часнику, шматочок сала, по одному
пучечку зеленої петрушки кропу, лавровий лист; сіль та перець - за смаком. Ну і звичайно фольгу для запікання.Для приготування коропа,запеченого у фользі необхідно: Рибу чистимо, миємо, солимо та перчимо. Спочатку
к фольгу
викладаємо половину подрібненої зелені кропу ті петрушки. На зелень викладаємо
половину картоплі, моркви, цибулі, шматочків сала, кружечків
лимона, горошок перцю, лаврових листочків. Зверху кладемо рибу, в черевце якої для аромату
закладаємо кілька кілець цибулі т зубки часнику. Зверху на коропа викладаємо все у зворотному
порядку: лавровий листочок, перець, кружечки лимона шматочки сала і т.д. Все це
обережно замотуємо! кілька шарів фольги так, щоб сік, який виділиться не
витікав.
Тільки що ви переглянули короп,запечений у фользі рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий