понедельник, 13 января 2014 г.

короп,запечений у фользі

Для приготування коропа,запеченого у фользі   Треба мати: одного середнього розміру коропа. 2-3 картоплини, один лимон, одну велику цибулину, головку часнику, шматочок сала, по одному пучечку зеленої петрушки кропу, лавровий лист; сіль та перець - за смаком. Ну і зви­чайно фольгу для запікання.Для приготування коропа,запеченого у фользі необхідно:  Рибу чистимо, миємо, солимо та перчимо. Спочатку к фольгу викладаємо половину подрібненої зелені кропу ті петрушки. На зелень викладаємо половину картоплі, моркви, цибулі, шматочків сала, кружечків лимона, горошок перцю, лаврових листочків. Зверху кладемо рибу, в черевце якої для аромату закладаємо кілька кілець цибулі т зубки часнику. Зверху на коропа викладаємо все у зворотному порядку: лавровий листочок, перець, кружечки лимона шматочки сала і т.д. Все це обережно замотуємо! кілька шарів фольги так, щоб сік, який виділиться не витікав.
Тільки що ви переглянули короп,запечений у фользі рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий