среда, 22 января 2014 г.

Баклажани смажені

Для приготування баклажанів смажених треба мати: 600 г баклажанів, 3 яйця, сіль, борош­но. сухарі, жир. Для приготування  баклажанів  необхідно:Баклажани  тоненько очистити від шкірочки, нарізати кружальцями, обваляти у збитих яйцях з сіллю, у борошні. Потім ще раз у яйцях і насам кінець баклажани запанірувати в сухарях. Смажити баклажа­ни треба у фритюрі (киплячий жир), виймати шумівкою і подавати до різних каш, страв із макаронів та будь- яких м’ясних страв.Тільки що ви переглянули баклажани смажені рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски


Комментариев нет:

Отправить комментарий