Для приготування баклажанів смажених треба мати: 600 г баклажанів, 3
яйця, сіль, борошно. сухарі, жир. Для приготування баклажанів необхідно:Баклажани тоненько очистити від шкірочки, нарізати кружальцями, обваляти у збитих
яйцях з сіллю, у борошні. Потім ще раз у яйцях і насам кінець баклажани
запанірувати в сухарях. Смажити баклажани треба у фритюрі (киплячий жир),
виймати шумівкою і подавати до різних каш, страв із макаронів та будь- яких
м’ясних страв.Тільки що ви переглянули баклажани смажені рецепт приготування : Рецепти
приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий