среда, 22 января 2014 г.

Картопляні кнедлики

Для приготування картопляніх кнедликів необхідно:
 800 г відвареної картоплі, сіль, перець за смаком, 0,5 склянки борошна, 0,5 склянки манної крупи. 1 яйце, мускатний горіх. Треба очистити та відварити картоплю, розім'яти її товкачиком, у масу вбити яйце, а ще краще 2 яєчних жовтки без білків, до­дати сіль, мускатний горіх, борошно, манну крупу.
Для приготування картопляніх кнедликів необхідно:Із картопляної маси сформувати круглі або продов­гуваті кнедлики розміром з середнє куряче яйце. Кнед­лики треба опустити в підсолену киплячу воду і варити при слабкому кипінні 2 хв. після того, як вони спливуть. Кнедлики треба вийняти шумівкою і викласти на блю­до, полити розтопленим маслом.Кнедлики можуть бути самостійною стравою або гарніром (як варена картопля) до м'ясних або овочевих страв.Тільки що ви переглянули картопляні кнедлики рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий