Для приготування картопляніх кнедликів необхідно:
800 г відвареної
картоплі, сіль, перець за смаком, 0,5 склянки борошна, 0,5 склянки манної крупи.
1 яйце, мускатний горіх.
Треба очистити та відварити картоплю, розім'яти її товкачиком, у масу вбити
яйце, а ще краще 2 яєчних жовтки без білків, додати сіль, мускатний горіх,
борошно, манну крупу.
Для приготування картопляніх кнедликів необхідно:Із картопляної маси сформувати круглі або продовгуваті кнедлики розміром з середнє куряче яйце. Кнедлики треба опустити в підсолену киплячу воду і варити при слабкому кипінні 2 хв. після того, як вони спливуть. Кнедлики треба вийняти шумівкою і викласти на блюдо, полити розтопленим маслом.Кнедлики можуть бути самостійною стравою або гарніром (як варена картопля) до м'ясних або овочевих страв.Тільки що ви переглянули картопляні кнедлики рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда
Для приготування картопляніх кнедликів необхідно:Із картопляної маси сформувати круглі або продовгуваті кнедлики розміром з середнє куряче яйце. Кнедлики треба опустити в підсолену киплячу воду і варити при слабкому кипінні 2 хв. після того, як вони спливуть. Кнедлики треба вийняти шумівкою і викласти на блюдо, полити розтопленим маслом.Кнедлики можуть бути самостійною стравою або гарніром (як варена картопля) до м'ясних або овочевих страв.Тільки що ви переглянули картопляні кнедлики рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий