Для приготування маринованого перця треба мати: зелений м'ясистий перець, 100 г меду, оцет,
сіль, 5—6 столових ложок олії.
Заливку для перців готуємо так: 0,5—0,7 л
9%-ного оцту вливаємо в один літр води, додаємо мед, 40—70 г солі. Доводимо до
кипіння. Для приготування маринованого перця необхідно:Зелений м’ясистий перець промити в холодній воді
та на 3—5 хв. опустити в окріп. Вийняти, охолодити, зняти шкірочку та видалити
насіння. Нарізати перець уздовж та щільно вкласти в банки. Перець залити гарячим
маринадом, а зверху олією і поставити в каструлю для пастеризації, зверху
прикривши кришками. Дволітрові банки пастеризуємо ЗО хв., літрові — 15—20 хв.
Після цього закриваємо кришками.Тільки що ви переглянули маринований перець рецепт
приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий