среда, 22 января 2014 г.

маринований перець

  Для приготування  маринованого перця треба мати: зелений м'ясистий перець, 100 г меду, оцет, сіль, 5—6 столових ложок олії.
Заливку для перців готуємо так: 0,5—0,7 л 9%-ного оцту вливаємо в один літр води, додаємо мед, 40—70 г солі. Доводимо до кипіння. Для приготування  маринованого перця необхідно:Зелений м’ясистий перець промити в холодній воді та на 3—5 хв. опустити в окріп. Вийняти, охолодити, зняти шкірочку та видалити насіння. Нарізати перець уздовж та щільно вкласти в банки. Перець залити гаря­чим маринадом, а зверху олією і поставити в каструлю для пастеризації, зверху прикривши кришками. Дволітрові банки пастеризуємо ЗО хв., літрові — 15—20 хв. Після цього закриваємо кришками.Тільки що ви переглянули маринований перець рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий