Для приготування запіканки із гарбуза з яблуками: Треба
мати 500 г
гарбуза, 3 яблука, 1 склянку молока, 200 г сухарів або подрібненого печива, 5
столових ложок цукру, 2 яйця, 20 г вершкового масла, корицю, цедру лимона, 4
столові ложки сметани.
Для приготування запіканки із гарбуза з яблуками необхідно:Очищений гарбуз натерти на крупній
тертушці, додати половину масла, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні.
Поки гарбуз тушкується, сухарі або печиво залити ледь теплим молоком. Очищені
від шкірочки яблука натерти на крупній тертушці і змішати з гарбузом. Додати дві столові ложки
цукру, яєчні жовтки, прянощі і приблизно половину збитих у густу піну білків.На змащене маслом деко викласти шар розмочених сухарів, потім шар
яблук з гарбузом. Зверху
рівномірно розкласти шматочки масла. .Запікати у гарячій духовці 15 хвилин.
Потім форму вийняти, на поверхню запіканки вилити
решту збитих з цукром білків і
запікати 10 хв. На стіл запіканку треба подавати у формі.Тільки що ви переглянули рецепт приготування запіканка із гарбуза з яблуками: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги і страви із гарбуза
Комментариев нет:
Отправить комментарий