вторник, 21 января 2014 г.

Запіканка із гарбуза з яблуками

Для приготування запіканки із гарбуза з яблуками: Треба мати 500 г гарбуза, 3 яблука, 1 склянку мо­лока, 200 г сухарів або подрібненого печива, 5 столо­вих ложок цукру, 2 яйця, 20 г вершкового масла, кори­цю, цедру лимона, 4 столові ложки сметани.
Для приготування запіканки із гарбуза з яблуками необхідно:Очищений гарбуз натерти на крупній тертушці, до­дати половину масла, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні. Поки гарбуз тушкується, сухарі або печи­во залити ледь теплим молоком. Очищені від шкірочки яблука натерти на крупній тертушці і змішати з гарбу­зом. Додати дві столові ложки цукру, яєчні жовтки, пря­нощі і приблизно половину збитих у густу піну білків.На змащене маслом деко виклас­ти шар розмочених сухарів, потім шар яблук з гарбузом. Зверху рівномірно розкласти шматочки масла. .Запікати у гарячій духовці 15 хвилин. Потім форму вийняти, на поверхню запіканки вилити решту збитих з цукром білків і запікати 10 хв. На стіл запіканку треба подавати у формі.Тільки що ви переглянули рецепт приготування запіканка із гарбуза з яблуками: Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги і  страви із гарбуза  

Комментариев нет:

Отправить комментарий