вторник, 21 января 2014 г.

салат з помідорів

Для приготування салата з помідорів треба мати: 4—5 однакового розміру червоних помідорів, 5—6 редисок або білих редьок, 3 стеблини ревеню, 1 столову ложку оливкової олії, сік половини лимона, 3—4 зубки часнику, 0,5 чайної ложечки цукру, будь-яку відварену свіжу або консервовану рибу без кісток, перець, сіль — за смаком. Для приготування салата з помідорів необхідно:Гострим ножем зрізуємо верхівку помідора, вий­маємо ложечкою серцевину. Ревінь миєме, очищаємо від грубих волокон, дрібно нарізуємо або пропускаємо через м’ясорубку. Всі інші складові також подрібнюємо, заправляємо майонезом, начиняємо цим фаршем помідори, зверху кладемо шматочок риби і готовий са­лат викладаємо на кругле блюдо, яке по периметру прикрашаємо зрізаними верхівками помідорів.Тільки що ви переглянули рецепт приготування салат з помідорів: Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий