Для приготування салата з помідорів треба
мати: 4—5
однакового розміру червоних помідорів, 5—6 редисок або білих редьок, 3 стеблини
ревеню, 1 столову ложку оливкової олії, сік половини лимона, 3—4 зубки часнику,
0,5 чайної ложечки цукру, будь-яку відварену свіжу або консервовану рибу без
кісток, перець, сіль — за смаком. Для приготування салата з помідорів необхідно:Гострим ножем зрізуємо верхівку
помідора, виймаємо ложечкою серцевину. Ревінь миєме, очищаємо від грубих
волокон, дрібно нарізуємо або пропускаємо через м’ясорубку. Всі інші складові
також подрібнюємо, заправляємо майонезом, начиняємо цим фаршем помідори, зверху
кладемо шматочок риби і готовий салат викладаємо на кругле блюдо, яке по
периметру прикрашаємо зрізаними верхівками помідорів.Тільки що ви переглянули рецепт приготування салат з помідорів: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
салаты
и закуски
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий