Для приготування запіканки :Треба
мати 400 г чорного
хліба, 150 г цукру. ЗО г вершкового масла. одну склянку молока, 3 яйця, одну чайну ложечку
кориці, 400
г груш, жир. Черствий чорний хліб натерти на
тертушці, обсмажити на розігрітому
маслі, залити молоком, збитим з яєчними жовтками. корицею і цукром.Для приготування запіканки необхідно:Окремо збити в густу піну яєчні
білки і влити їх у приготовлену масу. Жиром змастити деко і викласти на нього
половину підготовленої маси. Зверху розкласти очищені нарізані шматочками
груші і залити їх рештою маси, а поверх цього розкласти шматочки вершкового
масла і запекти у духовці. До такої запіканки найкраще подати холодний узвар
або молоко.Тільки що ви переглянули приготування запіканки рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий