вторник, 21 января 2014 г.

приготування запіканки

Для приготування запіканки :Треба мати 400 г чорного
хліба, 150 г цукру. ЗО г вершкового масла. одну склянку молока, 3 яй­ця, одну чайну ложечку кориці, 400 г груш, жир. Черствий чорний хліб натерти на тертушці, обсма­жити на розігрітому маслі, залити молоком, збитим з яєчними жовт­ками. корицею і цукром.Для приготування запіканки необхідно:Окремо збити в густу піну яєчні білки і влити їх у приготовлену масу. Жиром змастити деко і викласти на нього половину підготовленої ма­си. Зверху розкласти очищені нарізані шматочками груші і залити їх рештою маси, а поверх цього розк­ласти шматочки вершкового масла і запекти у ду­ховці. До такої запіканки найкраще подати холодний узвар або молоко.Тільки що ви переглянули приготування запіканки рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий