Для приготування сирного пирога необхідно:
збити
міксером яйце з цукром. Додати масло, ванільний цукор, вершки й ще раз збити.
Усипати борошно з розпушувачем і замісити тісто. 2/3 тіста розкачати й
викласти у форму, змащену вершковим маслом.
Приготувати
начинку: збити яйце із цукром, додати сир. Абрикоси розрізати. Вийняти
кісточки. На тісто викласти абрикоси, зверху сир і корж тіста, відкладений
раніше, закріпити краї. Випікати 40-45 хвилин, дати трохи охолонути й посипати
цукровою пудрою.Для приготування сирного пирога необхідно:
Вершкове масло - 50 г, вершки - 100 г, борошно - 225 г, яйце - 1 шт., цукор - ЗО г, розпушувач - 0,5 ч.л., ванільний цукор.
Вершкове масло - 50 г, вершки - 100 г, борошно - 225 г, яйце - 1 шт., цукор - ЗО г, розпушувач - 0,5 ч.л., ванільний цукор.
Для начинки: сир
- 350 г, цукор - 60 г, яйце - 1 шт., абрикоси - 300 г, цукрова пудра.
Тільки що ви переглянули СИРНИЙ
ПИРІГ РЕЦЕПТ приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий