воскресенье, 26 января 2014 г.

сирний пиріг рецепт

Для приготування сирного пирога необхідно:
збити міксером яйце з цукром. До­дати масло, ванільний цукор, вершки й ще раз збити. Усипати борошно з розпушувачем і замісити тісто. 2/3 ті­ста розкачати й викласти у форму, змащену вершковим маслом.
Приготувати начинку: збити яйце із цукром, додати сир. Абрикоси розрі­зати. Вийняти кісточки. На тісто ви­класти абрикоси, зверху сир і корж тіста, відкладений раніше, закріпити краї. Випікати 40-45 хвилин, дати трохи охолонути й посипати цукро­вою пудрою.Для приготування сирного пирога необхідно:
Вершкове масло - 50 г, вершки - 100 г, борошно - 225 г, яйце - 1 шт., цукор - ЗО г, розпушувач - 0,5 ч.л., ванільний цукор.

Для начинки: сир - 350 г, цукор - 60 г, яйце - 1 шт., абрикоси - 300 г, цукрова пудра.
Тільки що ви переглянули СИРНИЙ ПИРІГ РЕЦЕПТ приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий