Для приготування кошиків для ягод необхідно
перемішати
сир, цукор, ванільний цукор, розпушувач, розм’якшене масло. Поступово додаючи
борошно, вимісити тісто й поставити на холод на 2 години.
Форми
для кексів змастити вершковим маслом, покласти тісто. Злегка притискаючи його
до країв форми, надати форму кошика. Випікати 12- 15 хвилин при температурі
240- 260°С. Остудити. Желатин розпустити на водяній бані. Сік злегка підігріти,
з’єднати з набряклим желатином, довести до кипіння й процідити. У кошички
викласти ягоди. Посипати цукром до смаку, залити загуслим желе й дати йому
застигнути в холодильнику.Для приготування кошиків для ягод необхідно:
Сир - 125 г,
масло вершкове - 100 г, ванільний цукор -10 г, цукор - 4 ст.л., борошно - 2
склянки.
Для начинки:
ягоди (малина, ожина) - 1 склянка, желатин -9 г, сік ягідний або фруктовий -
300 г, цукор.
Тільки що ви переглянули рецепт приготування кошики з ягодами.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий