воскресенье, 26 января 2014 г.

КОШИЧКИ З ЯГОДАМИ

Для приготування кошиків для ягод необхідно
перемішати сир, цукор, ванільний цукор, розпушувач, розм’якшене ма­сло. Поступово додаючи борошно, вимісити тісто й поставити на холод на 2 години.
Форми для кексів змастити верш­ковим маслом, покласти тісто. Злег­ка притискаючи його до країв форми, надати форму кошика. Випікати 12- 15 хвилин при температурі 240- 260°С. Остудити. Желатин розпусти­ти на водяній бані. Сік злегка підігрі­ти, з’єднати з набряклим желатином, довести до кипіння й процідити. У ко­шички викласти ягоди. Посипати цук­ром до смаку, залити загуслим желе й дати йому застигнути в холодиль­нику.Для приготування кошиків для ягод необхідно:
Сир - 125 г, масло вершкове - 100 г, ванільний цукор -10 г, цукор - 4 ст.л., борошно - 2 склянки.

Для начинки: ягоди (малина, ожи­на) - 1 склянка, желатин -9 г, сік ягі­дний або фруктовий - 300 г, цукор.
Тільки що ви переглянули рецепт приготування  кошики з ягодами.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий