воскресенье, 26 января 2014 г.

КАБАЧКИ ФАРШИРОВАНІ

Для приготування кабачків фаршированіх необхідно:
Перемолоти на м’ясорубку м’ясо з цибулею. Посолити, поперчити, додати відварений рис. Ретельно вимісити. Обчистити кабачки, нарізати їх шма­точками по 7-8 см завдовжки, вийня­ти серцевину з насінням. Фаршем наповнити кабачки й укласти у форму для запікання. Підсмажити на рос­линній олії цибулю, додати до неї протерті помідори або томат, буль­йон, посолити, поперчити. Залити соусом кабачки. Готувати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Подаючи до столу, полити сметаною.Для приготування кабачків фаршированіх необхідно:
Кабачки - 4 шт., яловичина - 200 г, свинина - 200 г, цибуля - 2 шт., рис - 100 г, рослинна олія - 60 г, помідор - 300 г, бульйон - 2 склянки, сметана - 60 г, чорний перець, сіль.
Тільки що ви переглянули кабачки фаршировані рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий