Для приготування кабачків фаршированіх
необхідно:
Перемолоти на м’ясорубку м’ясо з
цибулею. Посолити, поперчити, додати відварений рис. Ретельно вимісити. Обчистити кабачки, нарізати
їх шматочками по 7-8 см завдовжки, вийняти серцевину з насінням. Фаршем
наповнити кабачки й укласти у форму для запікання. Підсмажити на рослинній
олії цибулю, додати до неї протерті помідори або томат, бульйон, посолити,
поперчити. Залити соусом кабачки. Готувати в розігрітій до 180 градусів духовці
25-30 хвилин. Подаючи до столу, полити сметаною.Для приготування кабачків фаршированіх
необхідно:
Кабачки - 4 шт.,
яловичина - 200 г, свинина - 200 г, цибуля - 2 шт., рис - 100 г, рослинна олія
- 60 г, помідор - 300 г, бульйон - 2 склянки, сметана - 60 г, чорний перець,
сіль.
Тільки що ви переглянули кабачки
фаршировані рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий