воскресенье, 26 января 2014 г.

Домашні булочки рецепт



Для приготування домашніх булочок
Треба мати; 500 г борошна, 25 г свіжих дріжджів, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 1 білок, 3 склянки во­ди, сіль та цукор за смаком.
Зі всіх складових, за винятком одного білка, звечо­ра треба замісити тісто. Вранці його потрібно знову вимісити й поставити у тепле місце на 1 год., щоб підійшло.Чистими руками, змащеними олією, треба відрива­ти шматки тіста і формувати булочки. Викласти на де­ко, щоб підійшли, змастити яєчним білком, збитим з водою, і запекти у духовці до готовності, яку визна­чаємо дерев’яною шпажкою. Якщо вона суха - тісто готове. При бажанні ці булочки можна зробити з на­чинкою із будь-яких фруктів, повидла або сиру.Тільки що ви переглянули : Домашні булочки рецепт приготування. Рецепти приготування  дивіться ще за наступними посиланнями:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий