Для
приготування домашніх булочок
Треба
мати; 500 г
борошна, 25 г свіжих дріжджів, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 1 білок, 3
склянки води, сіль та цукор за смаком.
Зі всіх складових, за винятком
одного білка, звечора треба замісити тісто. Вранці його потрібно знову
вимісити й поставити у тепле місце на 1 год., щоб
підійшло.Чистими руками, змащеними олією,
треба відривати шматки тіста і формувати булочки. Викласти на деко, щоб
підійшли, змастити яєчним білком, збитим з водою, і запекти у духовці до
готовності, яку визначаємо дерев’яною шпажкою. Якщо вона суха - тісто готове.
При бажанні ці булочки можна зробити з начинкою із будь-яких фруктів, повидла
або сиру.Тільки що ви переглянули : Домашні булочки рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий