Для
приготування раків в пиве .
Треба
мати: 15 великих
раків, 3 лаврових листочки, З столових ложки солі, пляшку пива (0,5л).
Пропорцію можна змінювати залежно від кількості раків.
У казан з водою
додаємо сіль, кріп, лаврові листочки і доводимо до кипіння. Кладемо раків і варимо 20 хв. Знімаємо казан з плити,
вливаємо пиво і даємо настоятися 20 хв. Викладаємо готових раків на блюдо або
на рушник, залежно від
того, де відбувається приготування.
Тільки що ви переглянули : раки в пиве рецепт приготування. Все про страви з риби і
морепродуктів можна подивитися за цими посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий