воскресенье, 26 января 2014 г.

раки в пиве рецепт



Для приготування раків в пиве .
Треба мати: 15 великих раків, 3 лаврових листочки, З столових ложки солі, пляшку пива (0,5л). Пропорцію можна змінювати залежно від кількості раків.
У казан з водою додаємо сіль, кріп, лаврові листоч­ки і доводимо до кипіння. Кладемо раків і варимо 20 хв. Знімаємо казан з плити, вливаємо пиво і даємо насто­ятися 20 хв. Викладаємо готових раків на блюдо або на рушник, залежно від того, де відбувається приготування.
Тільки що ви переглянули : раки в пиве рецепт приготування.  Все про страви з риби і морепродуктів можна подивитися за цими посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий