воскресенье, 26 января 2014 г.

запечені яблука в духовці

Щоб запекти яблука в духовці.
Треба мати: 1 кг яблук, ЗО г вершкового масла, 200 г вишневого або малинового джему, 3 білки, 200 г цукру
Яблука треба вимити, почистити, розрізати на по­ловинки, акуратно видалити з кожної половинки сер­цевину і в заглиблення покласти джем.
Викласти яблука у змащений маслом вогнетривкий посуд і запікати у гарячій духовці 10-15 хв. А тим ча­сом треба підготувати збиті у піну білки з 3-5 яєць, за­лежно від розміру. Білки треба збивати з цукром до ут­ворення міцної піни. Деко слід вийняти і на кожне яблуко викласти білкову піну. У піну для смаку можна потерти цедру лимона. Деко з яблуками знову поста­вити у духовку, аж поки не засохне піна, тобто, не утво­риться бізе.Запечені яблука в духовці можна подавати на стіл.
Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий