Щоб запекти яблука в духовці.
Треба
мати: 1 кг яблук,
ЗО г вершкового масла, 200 г вишневого або малинового джему, 3 білки, 200 г
цукру
Яблука треба вимити, почистити,
розрізати на половинки, акуратно видалити з кожної половинки серцевину і в
заглиблення покласти джем.
Викласти яблука у змащений маслом
вогнетривкий посуд і запікати у гарячій духовці 10-15 хв. А тим часом треба
підготувати збиті у піну білки з 3-5 яєць, залежно від розміру. Білки треба
збивати з цукром до утворення міцної піни. Деко слід вийняти і на кожне яблуко
викласти білкову піну. У піну для смаку можна потерти цедру лимона. Деко з
яблуками знову поставити у духовку, аж поки не засохне піна, тобто, не утвориться
бізе.Запечені яблука в духовці можна подавати на стіл.
Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий