воскресенье, 26 января 2014 г.

салат з болгарського перцю

Для приготування салата з болгарського перцю
Треба мати: 2 кг солодкого болгарського  перцю, 1 кг яблук, 500 г цибулі, 100 г меду, 100 г солі, 1 стручок гіркого перцю.
Із яблук видалити серцевину і нарізати однаковими часточками. Перець солодкий нарізати кільцями ра­зом із серцевиною та насінням. Цибулю почистити, ви­мити й також нарізати кільцями. Все змішати, додати мед, сіль і гіркий перець. Дати постояти за кімнатної температури 1-1,5 год., щоб виділився сік. Після того, як виділиться сік, салат прокип'ятити 10 хв. Салат з болгарського перцю розкласти у підготовлені стерильні банки, закатати кришками і перевернути догори дном.
Рецепти приготування салату дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий