Для приготування салата з
болгарського перцю
Треба
мати: 2 кг
солодкого болгарського перцю, 1 кг яблук, 500 г цибулі, 100 г меду, 100 г солі, 1 стручок
гіркого перцю.
Із яблук видалити серцевину і
нарізати однаковими часточками. Перець солодкий нарізати кільцями разом із
серцевиною та насінням. Цибулю почистити, вимити й також нарізати кільцями.
Все змішати, додати мед, сіль і гіркий перець. Дати постояти за кімнатної
температури 1-1,5 год., щоб виділився сік. Після
того, як виділиться сік, салат прокип'ятити 10 хв. Салат з болгарського перцю розкласти у
підготовлені стерильні банки, закатати кришками і перевернути догори дном.
Комментариев нет:
Отправить комментарий