Для приготування маринованой цвітной капусти необхідно:на 1 літр
води 160 мл 9%-ного оцту, 50 г цукру, 50 г солі. В кожну літрову банку треба
покласти 5—8 горошин чорного перцю, або половинку стручка червоного гіркого
перцю, 5—8 суцвіть духмяної гвоздики, малесенький шматочок або дрібку кориці.
Для приготування маринованой цвітной капусти необхідно:Головки цвітної капусти треба вимити, дати стекти воді і нарізати на суцвіття діаметром 3—5 см. Підготовлену капусту на 2—3 хв. в друшляку опускаємо в киплячий підкислений (1 г лимонної кислоти на 1 л води) або підсолений (10 г солі на 1 л води) окріп.З окропу капусту виймаємо і занурюємо друшляк в холодну воду і відразу укладаємо капусту суцвіттями до стінок в підготовлені банки, на дні яких покладені пряності. Заливаємо банки з капустою маринадом і стерилізуємо: півлітрові банки — 5 хв., літрові — 7 хв., після чого закатуємо кришками.
Для приготування маринованой цвітной капусти необхідно:Головки цвітної капусти треба вимити, дати стекти воді і нарізати на суцвіття діаметром 3—5 см. Підготовлену капусту на 2—3 хв. в друшляку опускаємо в киплячий підкислений (1 г лимонної кислоти на 1 л води) або підсолений (10 г солі на 1 л води) окріп.З окропу капусту виймаємо і занурюємо друшляк в холодну воду і відразу укладаємо капусту суцвіттями до стінок в підготовлені банки, на дні яких покладені пряності. Заливаємо банки з капустою маринадом і стерилізуємо: півлітрові банки — 5 хв., літрові — 7 хв., після чого закатуємо кришками.
Тільки що ви переглянули капуста цвітна маринована
рецепт
приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий