среда, 22 января 2014 г.

Капуста цвітна маринована

Для приготування  маринованой цвітной капусти необхідно:на 1 літр води 160 мл 9%-ного оцту, 50 г цукру, 50 г солі. В кожну літрову банку треба покласти 5—8 горошин чорного перцю, або половинку стручка червоного гіркого перцю, 5—8 суцвіть духмяної гвозди­ки, малесенький шматочок або дрібку кориці.
Для приготування  маринованой цвітной капусти необхідно:Головки цвітної капусти треба вимити, дати стекти воді і наріза­ти на суцвіття діаметром 3—5 см. Підготовлену капусту на 2—3 хв. в друшляку опускаємо в киплячий підкисле­ний (1 г лимонної кислоти на 1 л води) або підсолений (10 г солі на 1 л води) окріп.З окропу капусту виймаємо і занурюємо друшляк в холодну воду і відразу укладаємо капусту суцвіттями до стінок в підготовлені банки, на дні яких покладені пряності. Заливаємо банки з капустою маринадом і стерилізуємо: півлітрові банки — 5 хв., літрові — 7 хв., після чого закатуємо кришками.
Тільки що ви переглянули капуста цвітна маринована
рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий