среда, 22 января 2014 г.

Сливи мариновані

  Для приготування cлив маринованих:Треба мати стиглі сливи одного сорту, маринад.
Маринад готуємо так: беремо 0,25 л води, 100— 120 г цукру, ЗО мг 9%-ного столового оцту, по 2 штуки гвоздики і духмяного перцю, шматочок ко­риці. Все це з розрахунку для заливки однієї літрової банки. Кожна господиня сама вирішить, яка кількість заливки їй потрібна.  Для приготування cлив маринованих
необхідно:Сливи помити, 2—3 хв. пробланшувати (на 2— З хв., занурити у гарячу воду, 85°С) і охолодити у холодній воді. Підготовлені сливи укласти в чисті літрові банки і залити маринадною залив­кою на 1 см нижче верхнього краю банки.Банки треба прикрити кришками і пастеризу­вати 10—15 хв., після чого закатати.
Тільки що ви переглянули сливи мариновані

рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий