Для приготування cлив
маринованих:Треба мати стиглі сливи одного сорту, маринад.
Маринад
готуємо так: беремо 0,25 л води, 100— 120 г цукру, ЗО мг 9%-ного столового
оцту, по 2 штуки гвоздики і духмяного перцю, шматочок кориці. Все це з
розрахунку для заливки однієї літрової банки. Кожна господиня сама вирішить,
яка кількість заливки їй потрібна. Для приготування cлив
маринованих
необхідно:Сливи помити, 2—3 хв. пробланшувати (на 2— З хв., занурити у гарячу воду, 85°С) і охолодити у холодній воді. Підготовлені сливи укласти в чисті літрові банки і залити маринадною заливкою на 1 см нижче верхнього краю банки.Банки треба прикрити кришками і пастеризувати 10—15 хв., після чого закатати.
необхідно:Сливи помити, 2—3 хв. пробланшувати (на 2— З хв., занурити у гарячу воду, 85°С) і охолодити у холодній воді. Підготовлені сливи укласти в чисті літрові банки і залити маринадною заливкою на 1 см нижче верхнього краю банки.Банки треба прикрити кришками і пастеризувати 10—15 хв., після чого закатати.
Тільки що ви переглянули сливи мариновані
рецепт
приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий