вторник, 21 января 2014 г.

вареники з лівером

  Для приготування вареників з лівером:Для тіста треба мати: 2 склянки борошна, 2/3 склянки молока, 2 яйця, 1 столову ложку цукру, 1 столо­ву ложку олії, сіль за смаком.Для начинки треба мати: 100 г серця, 100 г легень, 100 г печінки, 5 шт. сухих грибів (можна замінити сма­женими, готовими до вживання), одну велику цибули­ну, одну столову ложку олії.Для приготування вареників з лівером необхідно:М'ясо промити, відварити в підсоленій воді, відкину­ти на сито, дати стекти воді і пропустити через м'ясо­рубку. Цибулю дрібно посікти і обсмажити на олії, пе­ремішати з фаршем.Замісити тісто, розкачати його у пласт, склянкою вирізати кружальця. На кожний кружечок викласти фарш, сформувати вареники і зварити у підсоленому окропі. Коли вареники спливуть, вогонь можна змен­шити і через 4 — 5 хв. вареники можна виймати шу­мовкою.Блюдо з варениками треба посипати свіжо підсма­женими шкварками.Тільки що ви переглянули вареники з лівером рецепт приготування:Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  Вареники,чебуреки

Комментариев нет:

Отправить комментарий