Для приготування вареників з лівером:Для
тіста треба мати: 2
склянки борошна, 2/3 склянки молока, 2 яйця, 1 столову ложку цукру, 1 столову
ложку олії, сіль за смаком.Для
начинки треба мати:
100 г серця, 100 г легень, 100 г печінки, 5 шт. сухих грибів (можна замінити
смаженими, готовими до вживання), одну велику цибулину, одну столову ложку
олії.Для приготування вареників з лівером необхідно:М'ясо промити, відварити в
підсоленій воді, відкинути на сито, дати стекти воді і пропустити через м'ясорубку.
Цибулю дрібно посікти і обсмажити на олії, перемішати з фаршем.Замісити тісто, розкачати його у
пласт, склянкою вирізати кружальця. На кожний кружечок викласти фарш,
сформувати вареники і зварити у підсоленому окропі. Коли вареники спливуть,
вогонь можна зменшити і через 4 — 5 хв. вареники можна виймати шумовкою.Блюдо з варениками треба посипати
свіжо підсмаженими шкварками.Тільки що ви переглянули вареники з лівером рецепт приготування:Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вареники,чебуреки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий