Щоб зробити картопляники з грибами необхідно: Відварену "у кожушку” картоплю охолодити,
почистити, пропустити через м’ясорубку. Додати по 2 столові ложки борошна та
крохмалю з розрахунку на 1 кг картоплі. Відварені печериці (500 г) посікти
гострим ножем та тушкувати разом з цибулею, додавши олію, перець, сіль. Поки
гриби смажаться, з картопляної маси формуємо млинці. На середину кожного
кладемо по ложці грибного фаршу, згортаємо пиріжечком, обкачуємо в борошні та
смажимо на олії з обох боків. Перед подаванням до столу бажано полити овочевим
соусом або кетчупом.Тільки що ви переглянули картопляники з грибами рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые
блюда
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий