воскресенье, 19 января 2014 г.

Картопляники з грибами

Щоб зробити картопляники з грибами необхідно:  Відварену "у кожушку” картоплю охолодити, почистити, пропустити через м’ясорубку. Додати по 2 столові ложки борошна та крохмалю з роз­рахунку на 1 кг картоплі. Відварені печериці (500 г) посікти гострим ножем та тушкувати ра­зом з цибулею, додавши олію, перець, сіль. Поки гриби смажаться, з картопляної маси формуємо млинці. На середину кожного кладемо по ложці грибного фаршу, згортаємо пиріжечком, обка­чуємо в борошні та смажимо на олії з обох боків. Перед подаванням до столу бажано полити ово­чевим соусом або кетчупом.Тільки що ви переглянули картопляники з грибами рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий