Щоб приготувати фаршировану картоплю, треба мати: 1
кг картоплі, 300 г капусти, одну морквину, одну цибулину, 0,5 склянки олії. Сухарі,
сіль, зелень додаємо за смаком. Для приготування картоплі фаршированой необхідно:Підбираємо картоплини однакового розміру.
Миємо, чистимо і варимо до напівготовності. Потім картоплю викладаємо на дошку,
даємо охолонути і, надрізавши верх кожної картоплини, вибираємо середину чайною
ложечкою так, щоб утворилось заглиблення, яке наповнюємо смаженою капустою.Капусту для начинки тушкуємо на олії, додавши
цибулю та моркву. Капусту охолоджуємо і начиняємо нею картоплю.Підготовлену таким чином картоплю викладаємо на
деко, посипаємо пропущеними через м'ясорубку сухарями і запікаємо у духовці.
Перед подаванням до столу картоплю посипаємо подрібненою зеленню.Тільки що ви переглянули рецепт картопля фарширована: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые
блюда
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Добрий день!
ОтветитьУдалитьНаш сайт www.mytasteukraine.com - мотор пошуку рецептів з кулінарних сайтів і блогів. Завітайте до нас і якщо сайт Вам сподобався – додайте Ваш блог тут: http://www.mytasteukraine.com/dobavit-svoi-blog-receptov . Ми з радістю опублікуєм Ваші рецепти і регулярно відправлятимемо Вам відвідувачів.