воскресенье, 19 января 2014 г.

рецепт картопля фарширована

Щоб приготувати фаршировану картоплю, треба мати: 1 кг картоплі, 300 г капусти, одну морквину, одну цибулину, 0,5 склянки олії. Су­харі, сіль, зелень додаємо за смаком.  Для приготування картоплі фаршированой необхідно:Підбираємо картоплини однакового роз­міру. Миємо, чистимо і варимо до напівготовності. Потім картоплю викладаємо на дошку, даємо охолонути і, надрізавши верх кожної картоплини, вибираємо середину чайною ло­жечкою так, щоб утворилось заглиблення, яке наповнюємо смаженою капустою.Капусту для начинки тушкуємо на олії, додав­ши цибулю та моркву. Капусту охолоджуємо і на­чиняємо нею картоплю.Підготовлену таким чином картоплю викла­даємо на деко, поси­паємо пропущеними че­рез м'ясорубку сухаря­ми і запікаємо у духовці. Перед подаванням до столу картоплю поси­паємо подрібненою зе­ленню.Тільки що ви переглянули рецепт картопля фарширована: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда 

1 комментарий:

  1. Добрий день!
    Наш сайт www.mytasteukraine.com - мотор пошуку рецептів з кулінарних сайтів і блогів. Завітайте до нас і якщо сайт Вам сподобався – додайте Ваш блог тут: http://www.mytasteukraine.com/dobavit-svoi-blog-receptov . Ми з радістю опублікуєм Ваші рецепти і регулярно відправлятимемо Вам відвідувачів.

    ОтветитьУдалить