воскресенье, 19 января 2014 г.

Голубці фаршировані

Для приготування голубців фаршированих необхідно:Беремо середнього розміру білоголову капус­ту, видаляємо серцевину і опускаємо у підсоле­ний окріп на 20 хв. Розбираємо капусту на лист­ки, зрізуємо потовщення. Консервовану кукуруд­зу (150 г) пропускаємо через м’ясорубку, до­даємо подрібнені та підсмажені на олії цибулю (50 г), моркву (70 г), корінь петрушки (70 г), одну столову ложку крохма­лю та дрібно посічену зелень. Усе ретельно вимішуємо, солимо, перчимо. Цей фарш розкладаємо на підго­товлені листочки капус­ти, загортаємо конвер­тиком і викладаємо на деко. Зверху поливає­мо томатним соусом і запікаємо голубці у га­рячій духовці до готов­ності.

Соус готуємо так:
400 г томатного пюре,70 г дрібно посіченого консервованого солодкого перцю, 50 г подрібне­ної цибулі, 2 столові ложки борошна. Сіль та спеції додаємо за смаком і тушкуємо до готов­ності. Потім вимішуємо до утворення однорідної маси.Тільки що ви переглянули голубці фаршировані рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий