Для приготування голубців фаршированих необхідно:Беремо середнього розміру білоголову капусту,
видаляємо серцевину і опускаємо у підсолений окріп на 20 хв. Розбираємо
капусту на листки, зрізуємо потовщення. Консервовану кукурудзу (150 г)
пропускаємо через м’ясорубку, додаємо подрібнені та підсмажені на олії цибулю
(50 г), моркву (70 г), корінь петрушки (70 г), одну столову ложку крохмалю та
дрібно посічену зелень. Усе ретельно вимішуємо, солимо, перчимо. Цей фарш
розкладаємо на підготовлені листочки капусти, загортаємо конвертиком
і
викладаємо на деко. Зверху поливаємо томатним соусом і запікаємо голубці у гарячій
духовці до готовності.
Соус
готуємо так:
400 г томатного пюре,70 г дрібно посіченого
консервованого солодкого перцю, 50 г подрібненої цибулі, 2 столові ложки
борошна.
Сіль та спеції додаємо за смаком і тушкуємо до готовності. Потім вимішуємо до
утворення однорідної маси.Тільки що ви переглянули голубці фаршировані рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые
блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий