вторник, 14 января 2014 г.

салат із консерви

Для приготування салата із консерви Треба мати: баночку консервованої сайри у маслі, 4 столові ложки вареного рису, 1 яблуко, 1 помідор, 1 огірок (свіжий або солоний), 0,5 пакетика майонезу, по 50 г пет­рушки та кропу; листочки зеленого салату. Для приготування салата із консерви необхідно:  Консерви відкрити, видалити великі кісточки і розім'яти рибу виделкою. Додати рис, подрібнену зелень, нарізані шматочками яблуко і помідор, нашинкований соломкою огі­рок. Усе заправити майонезом і перемішати. Розкласти на зелені листочки салату. Подати до салату підрум'янені грінки.Тільки що ви переглянули
салат із консерви рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий