Для приготування салата із консерви Треба мати:
баночку консервованої сайри у маслі, 4 столові ложки вареного рису, 1 яблуко, 1
помідор, 1 огірок (свіжий або солоний), 0,5 пакетика майонезу, по 50 г петрушки
та кропу; листочки зеленого салату. Для приготування салата із консерви необхідно: Консерви відкрити, видалити великі кісточки і
розім'яти рибу виделкою. Додати рис, подрібнену зелень, нарізані шматочками
яблуко і помідор, нашинкований соломкою огірок. Усе заправити майонезом і
перемішати. Розкласти на зелені листочки салату. Подати до салату підрум'янені
грінки.Тільки що ви переглянули
салат із консерви рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий