понедельник, 27 января 2014 г.

як приготувати яблучний пиріг


Треба мати: 1,5 склянки борошна, 1,5 склянки цук­ру, 6-7 яєць, лимонну цедру для запаху (якщо немає, то можна обійтися без неї), яблука, нарізані скибочка­ми. Кількість яблук довільна.
Борошно треба просіяти. Відділити жовтки яєць від білків. Цукор розтерти з жовтками, білки збити у міцну піну і вилити у посуд з жовтками та цукром. Обережно, безперервно помішуючи, всипати борошно, щоб не по­гасити піну. Обережно всипати скибочки яблук, так, щоб вони були покриті тістом. Вилити тісто у підготовлену форму, вистелену пекарським папером, і випікати в га­рячій духовці 35 хв. за температури 180°С. Слідкувати, щоб пиріг не підгорів. У разі потреби прикрити фольгою.Яблучний пиріг готовий.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий