Треба
мати: 1,5 склянки борошна,
1,5 склянки цукру, 6-7 яєць, лимонну цедру для запаху (якщо немає, то можна
обійтися без неї), яблука, нарізані скибочками. Кількість яблук довільна.
Борошно треба просіяти. Відділити жовтки яєць
від білків. Цукор розтерти з жовтками, білки збити у міцну піну і вилити у
посуд з жовтками та цукром. Обережно, безперервно помішуючи, всипати борошно,
щоб не погасити піну. Обережно всипати скибочки яблук, так, щоб вони були
покриті тістом. Вилити тісто у підготовлену форму, вистелену пекарським
папером, і випікати в гарячій духовці 35 хв. за температури 180°С. Слідкувати,
щоб пиріг не підгорів. У разі потреби прикрити фольгою.Яблучний пиріг готовий.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий