Треба мати: 2 кг
філе свинини або індички, головку часнику, моркву, посічену брусочками, мелений
чорний перець. Хто любить, можна додати імбир.
Часник почистити, помити і кожний зубчик розрізати
вздовж. Обкачати у перці з сіллю. У м'ясі гострим кінчиком ножа зробити
заглиблення й закласти в них часник та шматочки моркви. Шматок м'яса натерти
сіллю з перцем, обкласти лавровими листочками, скибочками імбиру, загорнути у
фольгу і витримати 2-3 години у холодильнику. Потім покласти м'ясо у гарячу
духовку і запікати 2-2,5 год. за температури 180°С.
Охолодити. Перед подаванням до столу нарізати
скибочками.
Комментариев нет:
Отправить комментарий