понедельник, 27 января 2014 г.

рецепт домашней буженины из свинины



Треба мати: 2 кг філе свинини або індички, головку часнику, моркву, посічену брусочками, мелений чор­ний перець. Хто любить, можна додати імбир.
Часник почистити, помити і кожний зубчик розріза­ти вздовж. Обкачати у перці з сіллю. У м'ясі гострим кінчиком ножа зробити заглиблення й закласти в них часник та шматочки моркви. Шматок м'яса натерти сіллю з перцем, обкласти лавровими листочками, ски­бочками імбиру, загорнути у фольгу і витримати 2-3 години у холодильнику. Потім покласти м'ясо у гарячу духовку і запікати 2-2,5 год. за температури 180°С.
Охолодити. Перед подаванням до столу нарізати скибочками.
Рецепты приготовления Блюда из мяса смотрите еще по следующим ссылках: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий