понедельник, 27 января 2014 г.

Гарбуз у пісочному тісті


Треба мати: 500 г пісочного тіста, 700 г гарбуза, 0,5 чайної ложечки меленої кориці, 2 яєчні білки,
2   яєчні жовтки, 40 г вершкового масла, 100 г цукру, чверть чайної ложечки кардамону.
Гарбуз очистити від шкірки й насіння, нарізати ве­ликими шматочками, викласти на змащену маслом форму, накрити фольгою і запекти до м'якості. Це зай­ме близько 40 хв. за температури 190°С.
Готовим пісочним тістом викласти форму для випічки, сформувавши дно і бортики. Поставити в розігріту (180°С) духовку на 10 хв.
Запечений гарбуз подрібнити у блендері, злити рідину, додати 2 жовтки, спеції і половину цукру. Окре­мо збити яєчні білки з цукром, що залишився, до утво­рення густої піни. Гарбузове пюре з'єднати із збитими білками, обережно вимішати і викласти на гаряче тісто. Запікати до готовності за температури 180°С.
Пісочне тісто можна купити готове, або приготувати самому.
Пісочне тісто
Треба мати: 250 г борошна, 1 яйце, 125 г маргарину, 65 г цукру, сіль, пакетик ванільного цукру або половину чайної ложечки лимонної цедри, натертої на тертушці.
Усі продукти швидко, але ретельно перемішати і тісто відразу ж поставити на ЗО хв. у холодильник. Після цього користуйтеся ним за рецептом.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках страви із гарбуза 

Комментариев нет:

Отправить комментарий