Треба
мати: 500 г пісочного тіста,
700 г гарбуза, 0,5 чайної ложечки меленої кориці, 2 яєчні білки,
2
яєчні жовтки, 40
г вершкового масла, 100 г цукру, чверть чайної ложечки кардамону.
Гарбуз очистити від шкірки й насіння, нарізати
великими шматочками, викласти на змащену маслом форму, накрити фольгою і
запекти до м'якості. Це займе близько 40 хв. за температури 190°С.
Готовим пісочним тістом викласти форму для
випічки, сформувавши дно і бортики. Поставити в розігріту (180°С) духовку на 10
хв.
Запечений гарбуз подрібнити у блендері, злити
рідину, додати 2 жовтки, спеції і половину цукру. Окремо збити яєчні білки з
цукром, що залишився, до утворення густої піни. Гарбузове пюре з'єднати із
збитими білками, обережно вимішати і викласти на гаряче тісто. Запікати до
готовності за температури 180°С.
Пісочне тісто можна купити готове, або
приготувати самому.
Пісочне тісто
Треба
мати: 250 г борошна, 1 яйце,
125 г маргарину, 65 г цукру, сіль, пакетик ванільного цукру або половину чайної
ложечки лимонної цедри, натертої на тертушці.
Усі продукти швидко, але ретельно перемішати і
тісто відразу ж поставити на ЗО хв. у холодильник. Після цього користуйтеся ним
за рецептом.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий