вторник, 28 января 2014 г.

бульйон з курки рецепт

 (з ракушками)
Треба мати: одного півника, 2 цибулини, 1 морквину, 2 столових ложки масла. Півника розрізати на порції, відварити з цибулею і морквою. Вийняти м'ясо на блюдо, дати йому охолонути. Зняти м'ясо з кісток і пропустити його через м’ясорубку. Підсмажи­ти дрібно нарізану цибулю до бежевого кольору. Пок­ласти фарш на сковороду до цибулі, підсмажити, додати чорний мелений перець.
Зверніть увагу на таку деталь: раніше м'ясо не пропускали через м’ясо­рубку, а дрібно сікли ножем.
Тісто для приготування ракушок
Треба мати: 1 пачку маргарину (раніше викорис­товували тільки масло), 1 склянку сметани, 1 яйце, 0,5 склянки молока, 50 г дріжджів (раніше викорис­товували закваску). Борошна класти стільки, скільки вбере тісто, 1 чайну ложечку цукру.
Вмикаємо духовку, щоб прогрілася. Борошно просіваємо на стіл. Маргарин тремо на тертушку з ве­ликими вічками у борошно. Час від часу треба борош­ном витирати тертушку, перемішувати з ним маргарин. Тепле молоко влити у чашку, додати цукор, дріжджі. Борошно з маргарином скласти у миску, зробити лійку, влити сметану, яйце, збите з сіллю, дріжджі. Коли вже підійшло, замісити тісто, розділити його на дві рівні частини. Розкачати корж завтовшки біля 1 см. Виріза­ти півлітровою банкою кружальця.
На кожне кружальце викласти чайну ложечку фаршу. Защипнути краї так, щоб вийшов маленький рубчик. На змащене жиром деко викласти пиріжки - один рубчи­ком донизу, інший - догори. Випікати пиріжки у духовціза температури 180—190°С ЗО хв. Остудити на столі. Викласти на блюдо. Ті пиріжки,’які були догори рубчи­ком, розкрилися і сформувалися «ракушки». До столу такі пиріжки треба подавати разом з бульйоном.
Только что вы просмотрели Бульйон  з курки рецепт приготовления.
Рецепты приготовления первых блюд смотрите еще по следующим ссылках:   первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий